Homepage Beautysalon Yvonne Moerman Homepage Beautysalon Yvonne Moerman
 
Beauty 4 You
 
 
 

Relax- en Sportmassage | Beautysalon Yvonne Moerman

Aromamassage
De Aromamassage lijn is een unieke serie producten voor huidverzorging en massagelijn in één. Op basis van amandel en jojoba is een serie van 4 heerlijke oliën gemaakt die de huid dagelijks verzorgen of als basis kunnen dienen voor lichaams- en gezichtsmassage. De aromamassages kunnen therapeutisch worden toegepast: Neck & Shoulder, Back & Arm, Warming Up en Cooling Down. Ervaar de eerlijke, pure kracht van deze 100 procent plantaardige massageoliën. 

Relax massage
Een ontspanningsmassage is een massage waarbij lichaam en geest weer tot rust komen. Regelmatig een ontspanningsmassage kan een preventieve werking hebben op de algehele gezondheid. Een heerlijk ontspannende massage kan je nemen als je heel erg uitgeblust of vermoeid bent, maar ook als je verkrampte of vermoeide spieren hebt na een lange zware werkweek. Maar natuurlijk ook als je jezelf goed voelt maar toch lekker wilt ontspannen.

U hoeft niets te mankeren om lekker te ontspannen en te genieten van een nek-, schouder-, rugmassage of een beenmassage. Niet alleen lekker maar ook in deze drukke tijden is goed onderhoud van belang, een ontspanningsmassage kan hierbij een welkome aanvulling zijn voor het welbevinden van lichaam en geest. Regelmatig een ontspanningsmassage kan een preventieve werking hebben op de algehele gezondheid.

Sportmassage
Met sportmassage passen we een aantal handgrepen toe d.m.v. massage met als doel de lichamelijke conditie te verbeteren en om eventuele nadelige gevolgen van de sportbeoefening weg te nemen, zoals verzuring of vermoeidheidsverschijnselen, spierpijn of kramp.

Een sportmassage wordt ook gegeven om vóór het beoefenen van een sport de spieren te activeren en te stimuleren (een massage is niet bedoeld als vervanging van een warming-up). Naast een ontspannen gevoel dat een massage zal het ook als effect hebben dat het lichaam zich sneller herstelt.

In de salon kunt u een keuze maken uit een Relax/sport massage van 25, 40 of 55 min.

Bindweefselmassage
Bindweefselmassage wordt toegepast op de bindweefsellaag van het lichaam, dit is de laag die zich tussen de spieren en de huid bevindt. Bindweefselmassage is een reflexzonemassage, hierbij gaat men ervan uit dat er zich op het lichaam zones bevinden die in verbinding staan met alle klieren, organen en andere lichaamsdelen. Door deze zones te stimuleren, wordt ook het orgaan gestimuleerd en zullen blokkades verdwijnen.

Zo'n prikkel wordt gegeven door middel van verschillende massagetechnieken met de handen. Deze technieken kunnen variëren van lichte aanrakingen (oppervlakkige strijkingen) tot het rollen van de huid. Door deze massagegreep wordt de huid en het bindweefsel gestimuleerd. Daardoor neemt de doorbloeding van de huid toe en verbetert de staat van het bindweefsel. Op deze manier kunnen zogenaamde ‘verklevingen' verminderen.

Ook de zenuwuiteinden die in de huid en in het bindweefsel liggen, krijgen door de massage een prikkel. Het effect van deze prikkel beperkt zich niet tot de huid maar werkt door op andere delen van het lichaam.

In de salon wordt de bindweefselmassage gegeven van 25 min.

Daarnaast worden er ook bindweefselmassages uitgevoerd op het gelaat (zie kopje schoonheidssalon.)
 
      Home
      Huidverbetering
      Wimperextensions
      Relax- & Sportmassage
      Pedicure
      Visagie
      Workshops
      Nieuw
      Prijslijst
      Fotoalbum
      Contact
 
 

Tel. 06 1479 9876

 

Adresgegevens

Yvonne Moerman
Beauty 4 You

Herenstraat 43a
2291 BB Wateringen
T. 06 1479 9876
E. info@beautysalon-yvonne.nl
 
 
Openingstijden
Beauty 4 you werkt op afspraak.
Dat kunt u doen door te bellen naar 06 1479 9876 of mailen naar:
info@beautysalon-yvonne.nl
 
 
Aangesloten bij:
Beautysalon Yvonne is aangesloten bij Anbos
 
Copyright © 2013 -  Beautysalon Yvonne Moerman - All rights reserved.

Powered by
www.xenodesign.nl
 
Volg mij ook op Facebook:
Volg Beautysalon Yvonne op Facebook