Homepage Beautysalon Yvonne Moerman Homepage Beautysalon Yvonne Moerman
 
Beauty 4 You
 
 
 

Visagie | Beautysalon Yvonne Moerman

De echte uitdaging in de visagie is volgens De School van Mieke Petiet het leren lezen van een gezicht. Een gezicht vertelt wie je bent, het vertelt over verhoudingen en vormen. En de visagist brengt door geraffineerd gebruik van kleuren en materiaal kleine veranderingen aan: verlegt accenten, corrigeert, verfijnt en versterkt, en creëert voor ieder moment een ander gezicht dat toch een eigen gezicht is. Heel natuurlijk werk.

De Masterclass Gruppo Select is een unieke vervolgopleiding waar veel aandacht wordt besteed aan hogere-schooltechnieken voor gezicht en lichaam. Gruppo Selectvisagisten moeten tijd kunnen vrijmaken voor opdrachten, wedstrijden en evenementen. Een belangrijk aspect vormt het voorbereidend werk en planning voor één van de lesdagen om een mooie portfolio samen te stellen met model en modefotograaf. Aan het eind van het leerjaar wordt een zilveren Gruppo Selectspeld uitgereikt.

In de salon word gewerkt met het make-up John van G. John van G is een make-up collectie met een breed assortiment en constant in ontwikkeling wat betreft kleur en uitvoering. Zo kunt u de magnetische kleurblokjes oogshadow, blusher, compactpoeder en foundation in uw favoriete kleuren zelf uitzoeken. En is er een kleur op of wilt u eens iets anders, dan koopt u eenvoudig een of meerdere nieuwe blokjes, zodat uw beautykit altijd past bij uw stemming of kleding. Daarnaast heeft het assortiment van John van G een verscheidenheid aan lippenstift, lipgloss, mascara, kajal potlood, camouflagestick, losse poeder, wenkbrauwpoeder.

In de Salon kunt u terecht voor iedere gewenste make-up.
Dag/avond make-up, bruidsmake-up, en nog meer.
 
      Home
      Huidverbetering
      Wimperextensions
      Relax- & Sportmassage
      Pedicure
      Visagie
      Workshops
      Nieuw
      Prijslijst
      Fotoalbum
      Contact
 
 

Tel. 06 1479 9876

 

Adresgegevens

Yvonne Moerman
Beauty 4 You

Herenstraat 43a
2291 BB Wateringen
T. 06 1479 9876
E. info@beautysalon-yvonne.nl
 
 
Openingstijden
Beauty 4 you werkt op afspraak.
Dat kunt u doen door te bellen naar 06 1479 9876 of mailen naar:
info@beautysalon-yvonne.nl
 
 
Aangesloten bij:
Beautysalon Yvonne is aangesloten bij Anbos
 
Copyright © 2013 -  Beautysalon Yvonne Moerman - All rights reserved.

Powered by
www.xenodesign.nl
 
Volg mij ook op Facebook:
Volg Beautysalon Yvonne op Facebook