Homepage Beautysalon Yvonne Moerman Homepage Beautysalon Yvonne Moerman
 
Beauty 4 You
 
 
 

Wimperextensions & Revitalash | Beautysalon Yvonne Moerman

Wimperextensions

Één voor één zijden Wimperextensions. Het effect van wimperextensions moet je eigenlijk met eigen ogen zien of zelf ervaren. Het ziet er heel natuurlijk, mooi en glamourous uit, alsof je met lange wimpers bent gezegend of dat je één of andere wondermascara hebt gebruikt. Begin je er eenmaal aan, dan wil je jezelf eigenlijk niet meer zonder zien. Het voordeel is ook dat je je ogen praktisch niet meer hoeft op te maken. Mascara is niet meer nodig en zelfs oogpotlood is geen noodzaak meer. Wimperextensions zijn ook perfect voor vakantie, gewoon omdat je er geen omkijken meer naar hebt en niet riskeert om met uitgelopen mascara en oogpotlood uit de zee of het zwembad te komen. Fluweelachtige en sensuele wimpers zonder mascara. ’s Morgens wakker worden met zwoel omlijste ogen. Wimperverlenging is de wereldwijde trend! Ideaal voor de vrouw die zich niet iedere morgen wil opmaken maar toch goed voor de dag wil komen. Kortom: de lange wimpers waar iedere vrouw van droomt.

De behandeling duurt ongeveer 90 min. De zijden extensions worden één voor één aan de eigen wimperhaartjes bevestigd met een speciaal voor deze procedure ontwikkelde wishlashes lijm. Deze methode is niet te vergelijken met de zogenaamde trosjes, wimperstukjes of wimperstrips en blijven circa 6 weken zitten. Na ongeveer 3 tot 4 weken is een refill aanbevolen voor een optimaal resultaat.

Revitalash haarverzorging


Alle haarverzorging producten van RevitaLash zorgen voor een verbetering van de wimpers, wenkbrauwen en hoofdhaar. Het wimperserum van RevitaLash is een verzorgingsproduct en zorgt voor een zichtbare verbetering van lange wimpers.

Altijd al lange en volle wimpers willen hebben? Het wimperserum van RevitaLash zorgt binnen 12 weken voor een zichtbare verbetering van de wimpers! Het wimperserum gaat bij juist gebruik ongeveer 3 maanden mee.

Het RevitaLash wimperserum voor volle en lange wimpers, zorgt al binnen 12 weken voor een zichtbare verbetering van uw wimpers! 3.5 Ml wimperserum gaat ongeveer 6 maanden mee en kan gebruikt worden in combinatie met wimperextensions.

 
      Home
      Huidverbetering
      Wimperextensions
      Relax- & Sportmassage
      Pedicure
      Visagie
      Workshops
      Nieuw
      Prijslijst
      Fotoalbum
      Contact
 
 

Tel. 06 1479 9876

 

Adresgegevens

Yvonne Moerman
Beauty 4 You

Herenstraat 43a
2291 BB Wateringen
T. 06 1479 9876
E. info@beautysalon-yvonne.nl
 
 
Openingstijden
Beauty 4 you werkt op afspraak.
Dat kunt u doen door te bellen naar 06 1479 9876 of mailen naar:
info@beautysalon-yvonne.nl
 
 
Aangesloten bij:
Beautysalon Yvonne is aangesloten bij Anbos
 
Copyright © 2013 -  Beautysalon Yvonne Moerman - All rights reserved.

Powered by
www.xenodesign.nl
 
Volg mij ook op Facebook:
Volg Beautysalon Yvonne op Facebook